Leuk dat je een kijkje op mijn website neemt! Ik ben Eva Snijders, voedingsdeskundige en foodfotograaf. Dit ben ik niet altijd geweest. Na 6 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben ontstond mijn carrièreswitch. Na verschillende opleidingen en cursussen ben ik in 2017 begonnen met een eigen praktijk op het gebied van natuurlijke voeding. Ik haalde plezier uit het maken van persoonlijke voedingsmenu's voor cliënten en zo ben ik de receptontwikkeling ingerold. Opdrachtgevers vroegen mij regelmatig om een blog of artikel te leveren bij het recept, dus daarnaast ben ik ook gaan schrijven. De foodfotografie was daarop een logisch vervolg: het enige wat nog mistte bij het recept en het verhaal was een mooie foto.
Ik besloot dat ik voor de whole deal wilde gaan en alle expertises onder één (mijn) dak wilde aanbieden. Dus: mijn kennis van voeding, het schrijven van artikelen, receptontwikkeling, styling én fotografie. Met dit punt aan de horizon volgde een lange periode van bijscholing, oefenen, vallen en weer opstaan.
Uiteindelijk bleek mijn focus een gouden zet. Met mijn verworven complementaire kennis ontzorg ik de opdrachtgever omdat deze niet meer op zoek hoeft te gaan naar twee, drie, soms zelfs vier partijen. Ik ben van A tot Z betrokken bij een project en dat werkt prettig en persoonlijk: ik werk niet zelden jaren achtereen voor een opdrachtgever. Inmiddels ben ik betrokken bij verschillende bedrijven, van klein tot groot. De meeste van hen met het oog op natuurlijke, pure en onbewerkte voeding.
Anno 2022 heb ik mijn adviespraktijk laten gaan en mij helemaal gestort op mijn nieuwe werkzaamheden. Maar het stukje advies en begeleiding kan ik niet helemaal loslaten. Wanneer de tijd het toelaat geef ik lezingen, workshops en adviezen aan bedrijven en particulieren.
Mocht je na het lezen van dit stuk geïnteresseerd zijn, neem dan even contact op. Ik sta altijd open voor nieuwe opdrachten en samenwerkingen. Of kijk even rond op deze site voor een eerste indruk.